Recomanacions sobre coses que menjar al Marroc (a part de tagín i cuscús)

 


  • Sempre Quan pensem en gastronomia marroquina, el primer que ens sol venir al cap és el cuscús i el tagín. Encara que tots dos plats estan deliciosos, hi ha molts més per descobrir,que són els que us recomanaré a continuació:

  • Pa marroquí (khobz):
  • El Pa marroquí (khobz) és un dels complements que més utilitzen els marroquins per acompanyar en els menjars. Alguns prefereixen preparar-ho a casa, mentre que altres simplement ho compren al forn. A les zones rurals, el pa s'enforna en un forn d'argila natural anomenat takat. Es fa amb farina, llevat, una mica d'aigua, sèmola, blat i sal. Per a un extra de sabor es poden afegir llavors d'anís i comí.















  • Briwate:
  • El briwate és com una empanada de pasta tall fregida en forma de triangle o de cilindre que es pot omplir d'ametlles i sucre, pollastre i formatge, mandonguilles i herbes aromàtiques. És exquisit i cruixent: un acompanyament perfecte.





  • Rfissa:
  • El rfissa es un plato muy popular que se prepara en ocasiones especiales como las celebraciones tradicionales. Se elabora con pollo, cebolla, lentejas, aceite de oliva y varias especias. Es muy consumido por los habitantes de Casablanca y también en las zonas rurales. 






Comentarios

Entradas populares de este blog

Que es la gastronomía de Marruecos?

Recomanacions sobre coses que menjar al Marroc (a part de tagín i cuscús) PART 2