Recomanacions sobre coses que menjar al Marroc (a part de tagín i cuscús) PART 2

  •  Avui seguire amb les recomanacions de l'altre bloc:

  •  Harira:
  • Aquesta sopa marroquina tan autèntica es prepara amb tomàquets, llenties, i verdures. És comú menjar-la per trencar el dejuni durant el Ramadà. Amanida amb un rajolí de suc de llimona, aquesta sopa sovint se serveix amb dàtils o amb un dolç marroquí anomenat chebakia, que es pot trobar en els socs, als quioscos o als restaurants marroquins.



  • Besstila:
  • Aquest famós plat es prepara en tots els casaments, i pot ser dolç o salat. La pastilla més coneguda s'elabora amb carn de pollastre, ametlles i ous; tot amanit amb safrà, canyella i coriandre fresc i decorat amb canyella i sucre o mel. Creu-me, t'encantarà.

  • Te de menta:
  • El te de menta marroquina és una beguda calenta molt popular servida tot el dia. No es tracta d'un te normal, sinó que simbolitza hospitalitat i tradició. Es prepara amb fulles de menta fresca i sucre, i normalment se serveix amb pastes de te marroquins.




  • Sfenj:
  • El sfenj és una rosquilla fregida i cruixent típica del Marroc. Es fa amb una massa fermentada i es menja tal qual o amb una mica de sucre o melmelada per sobre. És un dels àpats de carrer de més èxit, ia més es pot aconseguir per només dos o tres dirhams. Als marroquins els agrada prendre-ben calents amb un got de te de menta.



















Comentarios

  1. Holaaa, aquests plats tenen molt bona pinta!!
    El té de menta es molt tipic per la meva part, que altre té em podries recomenar? I algun tipus de dolç per acompanyar?
    Creeus que podries fer una recepta d'aquests plats?
    Moltes gràcies.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Que es la gastronomía de Marruecos?

Recomanacions sobre coses que menjar al Marroc (a part de tagín i cuscús)