Sempre Quan pensem en gastronomia marroquina, el primer que ens sol venir al cap és el cuscús i el tagín . Encara que tots dos plats estan deliciosos, hi ha molts més per descobrir, que són els que us recomanaré a continuació: Pa marroquí (khobz): El Pa marroquí (khobz) és un dels complements que més utilitzen els marroquins per acompanyar en els menjars. Alguns prefereixen preparar-ho a casa, mentre que altres simplement ho compren al forn. A les zones rurals, el pa s'enforna en un forn d'argila natural anomenat takat. Es fa amb farina, llevat, una mica d'aigua, sèmola, blat i sal. Per a un extra de sabor es poden afegir llavors d'anís i comí. Briwate: El briwate és com una empanada de pasta tall fregida en forma de triangle o de cilindre que es pot omplir d'ametlles i sucre, pollastre i formatge, mandonguilles i herbes aromàtiques. És exquisit i cruixent: un acompanyament perfecte . Rfissa: El rfissa es un plato muy popular que se prepara en ocasiones espe...
Holaaa, aquests plats tenen molt bona pinta!!
ResponderEliminarEl té de menta es molt tipic per la meva part, que altre té em podries recomenar? I algun tipus de dolç per acompanyar?
Creeus que podries fer una recepta d'aquests plats?
Moltes gràcies.